Svet-Stranek.cz
Originální strojní zařízení z let 1869- 1918.
Hospoda na Vodárně

Naše nabídka::Originální strojní zařízení z let 1869- 1918.

Naše nabídka:

je založena především v co nejširší nabídce, v rámci možností, čepovaných piv a netradičním prostředí.
     Již od roku 1999, kdy byl zahájen provoz Hospody na Vodárně „MAŠINHÓZU“, vždy převládala v naší nabídce piva pivovaru ČERNÁ HORA. Ta si získala během této doby, alespoň podle názoru mnoha hostů, dobrou pověst.

      V současnosti máme na čepu:


TAS

světlá 10%
GRANÁT

tmavá 12%
ČERNÁ HORA LEŽÁK

světlá 12%


 NAMÍCHÁME VÁM I ŘEZÁK: 


 Granát + Tas

 

 Granát + Černá Hora Ležák  


  

     Pivy, která máme na čepu, Vám naplníme, přes chladící zařízení, i Váš pětilitrový soudek. Náhradní zátky na soudky máme v případě potřeby skladem. Můžete si závazně objednat i soudek naplněný pivovarem ČERNÁ HORA. Seznam piv, kterými soudky plní Vám na požádání zjistíme.

     Nabízíme i prodej celých sudů za podstatně nižší ceny, jako jsou ceny za čepovaná piva. Party pípu k odebranému sudu půjčujeme zdarma. Je také možné, převážně při odběru více sudů, zajistit chladící zařízení. Pivovar ČERNÁ HORA  má ale těchto zařízení omezený počet, proto je třeba objednávku učinit s dostatečným předstihem.

     V minulosti jsme pořádali pro naše hosty několik akcí, které podporoval pivovar ČERNÁ HORA. Například soutěž se stíracími losy o drobné výhry- černohorská trička, kapesní nože, zapalovače a další drobnosti, nebo tipovací soutěž na výsledky v MS v hokeji o 48 piv. Na podporu prodeje piv ČERNÉ HORY proběhly akce 3+ 1 a 4+1, kdy měl host každé 4., respektive 5., pivo zdarma. Pokud bude i v budoucnu pivovar ČERNÁ HORA takové akce podporovat a budou- li o ně mít hosté zájem, zcela jistě je budeme pořádat i v Hospodě na Vodárně „MAŠINHÓZU“.


                 


       Netradiční prostředí.


     To je především historická strojovna s původním strojním zařízením z let 1869- 1918 se 45 místy. Pokud mají hosté zájem o prohlídku tohoto, dnes již ojedinělého zařízení, mohou strojovnu během otevírací doby navštívit kdykoli.

        Dále, kromě výčepu s 30 místy, nabízíme v letních měsících posezení v kryté letní zahrádce se 48- 60 místy.