Svet-Stranek.cz
Originální strojní zařízení z let 1869- 1918.
Hospoda na Vodárně

Zde si dovolíme prezentovat naše názory::Originální strojní zařízení z let 1869- 1918.

Zde si dovolíme prezentovat naše názory:

Seznam "příspěvků" od nejstarších po nejnovější:



29. 9. 2015- Akce na pivo říjen 2013 - únor 2014.

2. 3. 2017 - článek na stránkách www.podnikatel.cz o různém výkladu zákona.

30. 9. 2017 - Udavačská loterie.

....................................................................

 

 30. 9. 2017


                         Udavačská loterie.


1. října se spouští „účtenkovka“. Na www.uctenkovka.cz se uvádí, že je to další součást zavedení zákona o eet. Tou první byl web, kam mohou občané anonymně zasílat svá „upozornění na porušování zákona o eet“.

Pokud by byl za stejných podmínek spuštěn stejný web a „hra“ PŘED ROKEM 1990, jistě by ho mnoho lidí označilo za UDAVAČSKÝ a hru za UDAVAČSKOU LOTERII. Ta naplňuje všechny znaky PLACENÉHO UDAVAČSTVÍ. Uvědomělý občan poskytne státu informaci a stát mu za informaci, formou příslibu výhry, zaplatí! Zřejmě by na stánkách bolševické udavačské loterie před rokem 1990 nebylo jako dnes- „vyhrát nebylo nikdy jednodušší“, ale- „UDAT SVÉHO ŽIVNOSTNÍČKA ZA PENÍZE NEBYLO NIKDY JEDNODUŠŠÍ!“

Neoddiskutovatelný fakt ale je, že stát poprvé od roku 1990 zcela nepokrytě nabádá občany, aby prostřednictvím uvedeného webu, ale především formou „účtenkovky“ za úplatu fízlovali a udávali jasně označenou skupinu lidí.

V každém případě NEBUDEME, a ani nemůžeme, nikomu jakkoli bránit nebo ho odrazovat, aby se zmíněné „hry“ zúčastnil. POKUT MU V TOM NEBRÁNÍ MORÁLNÍ ZÁSADY, A SPOJÍ PŘÍJEMNÉ S UŽITEČNÝM, PŘEJEME BOHATOU ODMĚNU!!


      Josef Kokolia

....................................................................


 2. 3. 2017

                       Různé výklady zákona oeet.

     V článku, jehož odkaz najdete níže, se hovoří o různém výkladu téhož zákona. Abychom předešli, až likvidačním, pokutám, raději jsme "to jejich sdělení" na naše stánky umístnili. Konečně, každý má svůj rozum a po přečtení celého článku si udělá svůj názor.


http://www.podnikatel.cz/clanky/pokud-pres-web-nic-neprodavate-informacni-oznameni-o-eet-na-nem-mit-nemusite/



      Josef Kokolia

....................................................................


  29. 9. 2015



                     Akce na pivo říjen 2013 - únor 2014.

     Loňská akce 4 + 1 = 20% SLEVA na nefiltrovaného Pátera proběhla, alespoň doufám, k plné spokojenosti hostů. Musím se ale pozastavil nad podobnou akcí v roce 2013. Níže uvedený „příspěvek“ byl již na minulých stránkách hospody, ale myslím si, že je na místě, abych ho uvedl na připomenutí i před právě začínající akcí 4+1=20% SLEVA na všechna čepovaná piva, kterou zahájíme v Hospodě na Vodárně "MAŠINHÓZU" 1. října 2015.

     „Vždycky jsme se snažili, aby byli naši hosté spokojení, dali si dobré pivo za rozumnou cenu a pokud se výjimečně naskytne příležitost získat od dodavatele časově omezenou akční slevu, nevidím nic špatného na tom, ji využít. ZVLÁŠŤ, POKUD SE SLEVA OPRAVDU PROMÍTNE DO CENY PIVA! O to zarážející byly některé dedukce některých lidí. Nezakládaly se na pravdě a snažily se uškodit nepodloženou pomluvou. Asi je jednodušší šířit výroky tipu „už nevědí jak nalákat hosty, tak rozdávají pivo zadarmo“, než se zeptat v té své hospodě, proč takovou slevu nemají i oni! Zde se opět plně potvrdil názor, který jsem nabyl za dobu působení Hospody na Vodárně "MAŠINHÓZU", že slušnost není ctnost, ale slabost! Asi jsme neměli žádnou akci pořádat, místo rozdávání piva zdarma si strčit peníze do kapsy a všichni by byli spokojení. Starostlivci by neměli důvod k pomluvám, když v jejich hospodě podobná akce neprobíhala, a my by jsme si mohli celkem citelně vylepšili marži!
     I přes to ale tato akce probíhala v Hospodě na Vodárně „MAŠINHÓZU“ od října 2013 do února 2014. Byla určena především pro ty, kteří nás místo pomluv za bukem rádi navštíví.“

     Doufám, že letošní akce, která začíná v říjnu 2015, naše hosty potěší a ti, kteří nás pomlouvali, ať přijdou do Hospody na Vodárně „MAŠINHÓZU“ také. Každé páté pivo na které se akce vztahuje, dostane zdarma opravdu každý. Těšíme se Vaši návštěvu.

       Josef Kokolia.